ForeAmmatti

Turvallisuusalan näkymät

to 12.3.2015 - Jukka Suontausta
Turvallisuusalan näkymät

Onko sinulla lehmän hermot ja gepardin nopeus? Väärin! Parempi kysymys olisi oletko hyvä asiakaspalvelija? Tai osaatko hyvin kieliä? Tai oletko organisointikykyinen?

Turvallisuusalalla työskentelevät esim. poliisit ja vartijat. Mutta näiden lisäksi turvallisuusalalla työskentelevät myös yritysturvallisuuden asiantuntijat, rikosseuraamusalan (vankeinhoito) sosionomit tai vaikkapa organisaatioiden aulapalveluhenkilöstö.

Turvallisuusala onkin monipuolinen ala, jolla työskentelee Suomessa jo noin 50 000 työntekijää. Ala on kasvanut todella paljon viimeisen 10 vuoden aikana. Jos uskot tämän kasvun jatkuvan, niin turvallisuusala voisi hyvinkin olla oikea valinta myös sinulle. Mitäs mieltä olet?

Jos vastasit myöntävästi niin muista, että vaikka 10 vuotta sitten alalla ei paljon koulutuksen perään kyselty (pl. poliisit), niin nykyään alan tutkinto on työllistymisen kannalta jo lähes edellytys. Etenkin, jos toiveissa on edetä alalla eteenpäin...

Jukka Suontausta

Jukka Suontausta on Foredata Oy:n verkkomarkkinoinnin asiantuntija, joka jääkiekkovalmennuksen ohessa taklaa ammattien näkymiä.

@JukkaSuontausta